Peste 15.000 de oameni au fost prezenti la trecerea dintre ani in Piata Revolutiei din municipiul Arad, pentru a urmari concertul sustinut de Bonnie Tyler. Insa, solista a cantat cu o ora mai putin decat au anuntat organizatorii, care nu au oferit ni
Peste 15.000 de oameni au fost prezenti la trecerea dintre ani in Piata Revolutiei din municipiul Arad, pentru a urmari concertul sustinut de Bonnie Tyler. Insa, solista a cantat cu o ora mai putin decat au anuntat organizatorii, care nu au oferit nici o explicatie in acest sens.
Organizatorii au anuntat ca artista, care a primit 85.000 euro pentru concert, va urca pe scena la ora 22.00, dar momentul s-a amanat pana la ora 22.30. Bonnie Tyler a cantat doar o ora, dupa care prezentatorul spectacolului din noaptea de Revelion a fost nevoit sa apeleze la improvizatii, pana la miezul noptii, cand a inceput numaratoarea inversa. La Arad, Bonnie Tyler a interpretat mai multe melodii cunoscute, care au propulsat-o de-a lungul anilor in top-uri, dar si hituri din repertoriul unor cantareti internationali cunoscuti.
Inainte de a urca pe scena, solista a avut cu o intalnire cu ziaristii, carora le-a spus ca, in contractul ei, nu este prevazuta clauza, potrivit careia isi anuleaza concertul daca ar deceda regina Angliei. "Sunt tampenii. Vorbiti tampenii. Nu am auzit niciodata asa ceva pana acum", a afirmat Bonnie Tyler. De asemenea, cantareata a mai spus ca pentru noaptea de Revelion a avut trei oferta dar a ales Aradul, de unde a primit o ofert foarte buna. Cu cateva minute inainte de ora 00.00, pe scena a urcat primarul municipiului Arad, Gheorghe Falca, insotit de viceprimarul Tiberiu Dekany si cativa consilieri locali, dar si de subprefectul Levente Horvath. Falca, impreuna cu prezentatorul spectacolului, au fost cei care au efectuat numaratoarea inversa, iar trecerea in noul an a fost sarbatorita cu un foc de artificii, care a durat aproximativ 15 minute.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.