Autostrada Bucuresti - Constanta (A2) este blocata pe portiunea Bucuresti - Fetesti, din cauza ninsorii abundente si a viscolului puternic care impiedica orice incercare de a curata carosabilul, a declarat azi Florin Dascalu, director de intreti
Autostrada Bucuresti - Constanta (A2) este blocata pe portiunea Bucuresti - Fetesti, din cauza ninsorii abundente si a viscolului puternic care impiedica orice incercare de a curata carosabilul, a declarat azi Florin Dascalu, director de intretinere drumuri la Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNANDR).

''A trebuit ca in cursul noptii sa inchidem circulatia pe tronsonul Bucuresti - Fetesti deoarece vizibilitatea era zero. Si la ora actuala este inchisa circulatia pe acest sector deoarece ninge si mai puternic, iar viscolul s-a intetit'', a explicat Dascalu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.