Lovita cu masina de un consilier judetean. O tanara de aproximativ 27 de ani a ajuns la spital in stare grava, dupa ce a fost lovita, cand incerca sa coboare pe trecerea de pietoni, de o masina condusa de Radu Cosca, seful Autoritatii Teritoriale de
Lovita cu masina de un consilier judetean. O tanara de aproximativ 27 de ani a ajuns la spital in stare grava, dupa ce a fost lovita, cand incerca sa coboare pe trecerea de pietoni, de o masina condusa de Radu Cosca, seful Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica Galati si consilier judetean din partea PC. Accidentul s-a produs ieri, in jurul orei 12.30, in zona centrala a orasului Galati. Consilierul a sustinut ca s-a inscris in intersectie si nu a observat cand tanara Ramona Tamasanu incerca sa coboare pe trecerea de pietoni. "A fost un accident rutier banal. Marea problema e ca victima are o proteza la sold", a declarat Cosca. Cursa aeriana blocata la sol. O cursa Alitalia a cerut asistenta si pompieri la sol dupa ce pilotii au detectat ca trenul de aterizare este blocat. Senzorii aratau ca rotile de pe partea stanga s-au blocat inaintea aterizarii, iar comandantul a luat decizia sa isi asume riscul venirii la sol. Aterizarea a reusit fara ca vreun pasager sa fie ranit. Aparatul de zbor are insa grave probleme tehnice pentru ca, din cauza blocarii rotilor, nu mai poate vira la dreapta. Avionul a fost tras la platforma, iar pasagerii au fost debarcati fara probleme. Autoritatile romane se pregatesc acum de o ancheta. Ucis de un prieten la propria petrecere. Un tanar de 30 de ani a fost ucis, joi dimineata, de un prieten de-al sau, intr-un bar din orasul Buzau. Omul abia venise din Spania si urma sa plece din nou, la munca, iar in noaptea de miercuri spre joi isi invitase prietenii la bar. Barbatul a fost taiat cu o sticla sparta in zona gatului. El a fost transportat la Spitalul Judetean Buzau insa nu a mai putut fi salvat din cauza pierderii masive de sange. La tot acest episod sangeros au luat parte si doi martori. Agresorul a fost retinut de procurori, iar cercetarile continua. Batran de 85 de ani, omorat de propriul fiu. Un barbat de 85 de ani din Rosiesti, judetul Vaslui, si-a gasit sfarsitul in chinuri groaznice, dupa ce a fost injunghiat in piept si gat de fiul sau. Vasile Hobjila si-a injunghiat parintele de zece ori, cu cutitul de bucatarie, apoi a fugit pe un camp, fiind prins dupa o urmarire ca in filme. Vasile Hobjila a fost internat in Sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui, pentru a fi supus unei expertize psihiatrice. Mort in timpul anchetei. Un barbat de 37 de ani, din comuna braileana Victoria, a murit subit, in fata postului de politie, unde fusese chemat sa dea o declaratie. Ion Zamfir, pensionat pe caz de boala, deoarece avea o afectiune cardiaca, fusese prins baut la volan si i se intocmise dosar penal. Ieri, barbatul s-a prezentat la post pentru formalitati si a cerut permisiunea sa iasa la o tigara. A tras cateva fumuri si s-a pabusit, in fata postului, murind instantaneu, din cauza unui stop cardiac provocat de emotiile prea puternice.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.