CFR Cluj a suferit prima infrangere din actuala editie de campionat la Timisoara, in fata unei echipe montate de o prima uriasa. Fiecarui jucator timisorean i-au fost promisi cate 25.000 de euro, la aceasta suma contribuind, conform afirmatiilor con
CFR Cluj a suferit prima infrangere din actuala editie de campionat la Timisoara, in fata unei echipe montate de o prima uriasa. Fiecarui jucator timisorean i-au fost promisi cate 25.000 de euro, la aceasta suma contribuind, conform afirmatiilor conducatorilor clujeni, si sefii de la Steaua, Rapid si Dinamo. De altfel, chiar si patronul Politehnicii a recunoscut ca si-a dat mana cu echipele din Capitala pentru a opri Clujul. „Este o alianta de conjunctura cu Bucurestiul, ma bucura Rapidul, dar in special Timisoara. Am spus ca avem sansa a doua, dar cu o mobilizare generala, un public alaturi de noi, putem obtine un rezultat bun. Se putea intampla orice. ~sta este fotbalul, castigi, pierzi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.