Ionut Nicolae Pascu, cu numele de scena Pepe, a fost condamnat de magistratii Judecatoriei Sectorului 6 la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare, pentru vatamare corporala grava, in legatura cu incidentul petrecut in 2005, intr-un bar din ca

Ionut Nicolae Pascu, cu numele de scena Pepe, a fost condamnat de magistratii Judecatoriei Sectorului 6 la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare, pentru vatamare corporala grava, in legatura cu incidentul petrecut in 2005, intr-un bar din cartierul bucurestean Drumul Taberei.

Judecatorii au decis suspendarea conditionata a executarii pedepsei la inchisoare pe un termen de incercare de trei ani si sase luni.

Aceeasi pedeapsa cu suspendare a primit si fratele lui Pepe, Miguel Pascu. In plus, acesta a mai primit doua luni de inchisoare cu suspendare pentru savarsirea infractiunii de lovire sau alte violente, prevazuta de art. 180 din Codul penal.

Instanta a mai decis ca Pepe sa plateasca in solidar cu fratele sau 20.000 de lei daune morale catre Andrei Condoianis, avocatul batut de cei doi.

De asemenea, Pepe mai trebuie sa achite 2418,78 de lei reprezentand despagubiri civile catre Spitalul Universitar Bucuresti, unitatea medicala unde a fost internat Condoianis, in timp ce Miguel va achita 180 de lei.

Judecatoria sectorului 6 i-a obligat pe cei doi frati la plata a cate 500 de lei fiecare, reprezentand cheltuieli judiciare catre stat.

Instanta a luat act ca prietena lui Condoianis, Alina Doroftei, nu s-a constituit parte civila in dosar.

Magistratii au respins ca neintemeiate cererile inaintate de Pepe si Miguel de schimbare a incadrarii juridice.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.