Prezentatorul emisiunii "Din dragoste", Mircea Radu, si-a castigat reputatia de a fi cea mai harnica vedeta a televiziunii din Baneasa. Desi onorant, "titlul" nu ii aduce mari avantaje, intrucat disponibilitatea sa de a ajuta este exploatata la maxi
Prezentatorul emisiunii "Din dragoste", Mircea Radu, si-a castigat reputatia de a fi cea mai harnica vedeta a televiziunii din Baneasa. Desi onorant, "titlul" nu ii aduce mari avantaje, intrucat disponibilitatea sa de a ajuta este exploatata la maximum de producatorii Antenei 1. Potrivit unor surse din interiorul postului, Mircea Radu este solicitat sa participe la atat de multe show-uri, incat si-a depasit demult numarul de ore de munca prevazut initial. Angajarea vedetei in mai multe productii, toate marca Valeriu Lazarov, ("Din dragoste", "Noaptea erorilor" si "Geniali") a inceput sa-si arate deja coltii, Mircea manifestand primele semne de oboseala. Apropiati ai acestuia sustin ca programul prezentatorului era si asa destul de incarcat cand avea doar "Din dragoste", din cauza deplasarilor prin tara, insa de cand filmeaza si pentru alte emisiuni, acesta nu mai are, practic, timp pentru nimic altceva. In Ajunul Craciunului, Mircea Radu va intra pe post, cu o zi mai devreme, cu emisiunea sa de baza, "Din dragoste", iar de Craciun va fi amfitrionul editiei "Geniali", in care este omagiata cantareata Margareta Paslaru. Informatia ca prezentatorul este, de departe, cea mai harnica vedeta din grila postului a fost confirmata indirect si de Mircea Badea, colegul acestuia, care intr-o emisiune a precizat ca tizul lui munceste cu adevarat foarte, foarte mult.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.