Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului (MECT) a lansat,  la Biblioteca Centrala Universitara, pachetul de legi ale educatiei care cuprinde legea invatamantului preuniversitar, legea invatamantului universitar superior si statutul cadrel

Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului (MECT) a lansat, la Biblioteca Centrala Universitara, pachetul de legi ale educatiei care cuprinde legea invatamantului preuniversitar, legea invatamantului universitar superior si statutul cadrelor didactice.

'Educatia are nevoie dupa 12 ani de un nou cadru legal in care sa se dezvolte. MECT propune prin proiectul de lege a educatiei o noua abordare a sistemului de invatamant. Fiecare dintre reglementarile la care reprezentantii ministerului au lucrat alaturi de partenerii sociali care au participat activ la desfasurarea lor a pornit de la un concept important, acela al maturizarii, al autonomiei sistemului in ansamblul sau', a declarat ministrul Educatiei, la festivitatea de lansare a pachetului de legi.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.