Ioan Rus a demisionat ieri din functia de presedinte al PSD Cluj, in cadrul sedintei Biroului Permanent Judetean si a transmis decizia liderului de partid Mircea Geoana. Potrivit unui comunicat remis ieri de Biroul de presa al PSD Cluj, Rus a demisio
Ioan Rus a demisionat ieri din functia de presedinte al PSD Cluj, in cadrul sedintei Biroului Permanent Judetean si a transmis decizia liderului de partid Mircea Geoana. Potrivit unui comunicat remis ieri de Biroul de presa al PSD Cluj, Rus a demisionat pentru a se putea ocupa mai indeaproape de activitatea organizatiilor din Regiunea nord-vest, de care raspunde in calitatea sa de vicepresedinte regional al PSD.
Potrivit unor surse din PSD, Rus si-ar fi asumat raspunderea pentru rezultatul slab al partidului la Cluj la europarlamentare.
Functia lui Rus va fi exercitata de Vasile Soporan, fost prefect al Clujului. Contactat de "Romania libera", Soporan a declarat ca Rus doreste o coordonare mai buna a organizatiilor din regiune si a subliniat ca apreciaza activitatea de pana acum a lui Rus. Soporan a mai mentionat ca este prematur sa stabileasca data viitoarelor alegeri la nivel judetean. Presedintele PSD, Mircea Geoana, regreta "gestul pripit" al lui Rus, in timp ce vicepresedintele Vasile Puscas sustine ca Ioan Rus se va ocupa de pregatirea campaniei pentru alegerile locale. Purtatorul de cuvant Cristian Diaconescu a declarat ca Ioan Rus ramane vicepresedinte al PSD


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.