Romanii care doresc sa cumpere insule in diferite zone ale lumii au posibilitatea de a achizitiona astfel de proprietati printr-un serviciu lansat de firma de consultanta imobiliara Coldwell Banker Affiliates of Romania, preturile variind de la cate
Romanii care doresc sa cumpere insule in diferite zone ale lumii au posibilitatea de a achizitiona astfel de proprietati printr-un serviciu lansat de firma de consultanta imobiliara Coldwell Banker Affiliates of Romania, preturile variind de la cateva sute de mii de euro la peste 20 de milioane euro. In categoria de pret inferioara, costul de achizitie al unei astfel de proprietati se plaseaza de multe ori sub nivelul pe care unii dezvoltatori de locuinte il solicita pentru apartamente de circa 200-250 de metri patrati in Bucuresti. "Compania a intermediat deja o tranzactie in cursul acestui an, prin care un om de afaceri roman a cumparat un teren de 1.000 de metri patrati in St. Maarten, zona Caraibe", se arata intr-un comunicat al Coldwell Banker. Pentru a raspunde cererii de pe piata, compania a lansat un catalog cu insule, ale caror preturi pornesc de la cateva sute de mii de euro si ajung pana la 27 de milioane de euro.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.