>> Parti din cadavrul unei tinere de 17 ani au fost gasite la sfarsitul saptamanii trecute pe malul raului, intr-o comuna din Alba


Politistii si procurorii din Alba se confrunta in aceste zile cu unul dintre cele mai complicate cazur
>> Parti din cadavrul unei tinere de 17 ani au fost gasite la sfarsitul saptamanii trecute pe malul raului, intr-o comuna din Alba


Politistii si procurorii din Alba se confrunta in aceste zile cu unul dintre cele mai complicate cazuri pe care le-au investigat in ultimii ani. Anchetatorii trebuie sa gaseasca autorul unei crime care a ingrozit Alba Iulia.
Un pescar a descoperit la sfarsitul saptamanii trecute, pe malul raului Mures, un sac in care se gaseau parti sectionate dintr-un corp uman.
"Eram la mal si stateam sa traga pestele. Am vazut langa o salca, chiar la radacina, un sac de plastic din care se vedea ca un picior. Am crezut ca e un manechin si am dat cu piciorul. Am vazut ca mai erau si alte bucati si un cap. Am sunat imediat la Politie", a spus pescarul Adrian Radu, cel care a descoperit sacul.
Sositi imediat la fata locului, politistii au gasit in sac un cap sectionat, gamba si organe interne ale unei persoane de sex feminin. Imediat, autoritatile au luat decizia izolarii zonei si au declansat cautari pentru a gasi si celelalte parti ale corpului.
Cu ajutorul angajatilor de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta si de la Inspectoratul de Jandarmi, au fost descoperite in zona si alte parti din cadavru, respectiv membrele superioare si femurul piciorului drept. Cautarile au fost concentrate intr-o balta din apropierea Muresului, unde autoritatile banuiesc ca se afla si celelalte parti ale cadavrului. Activitatea anchetatorilor este ingreunata de temperaturile scazute din aceasta perioada.
Duminica seara, politistii au anuntat identificarea cadavrului. Este vorba despre o tanara in varsta de 17 ani din judetul Hunedoara. Au fost facute publice doar initialele numelui acesteia: D.A.I. Identificarea a fost realizata cu destula usurinta in conditiile in care capul victimei s-a pastrat in conditii foarte bune. Acest lucru a permis anchetatorilor sa traga concluzia ca, moartea victimei a survenit la putin timp inainte de descoperirea partilor de cadavru.
Ancheta continua, atat in Alba cat si in judetul Hunedoara, politistii si procurorii incercand sa elucideze conditiile producerii evenimentului cat mai repede posibil. z

ANCHETA
Comandantul Inspectoratului de Politie Judetean Alba, comisarul sef Tudor Grindean, a declarat ca se asteapta ca ancheta sa nu se prelungeasca. "Am convingerea ca autorii vor fi prinsi in scurt timp", a spus Grindean.
Politistii au luat deja mai multe declaratii de la localnicii din satul Srambar, comuna Ciugud. Surse din politie au declarat insa ca oamenii nu au vazut nimic suspect, mai ales ca in zona in care a fost gasit cadavrul sectionat nu sunt case.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.