Reticenta. Fotbalistii lui Poli Timisoara au reusit imposibilul duminica, invingand pe CFR Cluj, dar nu sunt siguri ca vor vedea cei 25.000 de euro promisi de patron Marian Aliuta este noul erou al Timisoarei. Introdus in ultimele minute ale meciulu
Reticenta. Fotbalistii lui Poli Timisoara au reusit imposibilul duminica, invingand pe CFR Cluj, dar nu sunt siguri ca vor vedea cei 25.000 de euro promisi de patron Marian Aliuta este noul erou al Timisoarei. Introdus in ultimele minute ale meciului, fotbalistul pus la zid pana la acel joc de catre Marian Iancu a dat lovitura cu un gol de generic. Patronul banatenilor a dat-o cotita si a anuntat ca a vorbit si l-a incurajat pe jucator in toata saptamana premergatoare partidei. Bucurie, bucurie pentru finantator, numai ca acum, daca tot s-a jucat cu sumele, va trebui sa se tina de cuvant si sa le achite celor care au produs prima infrangere liderului banii promisi. Multi bani. Cate 25.000 de euro de caciula. Ce mai conteaza ca in aceasta suma intra alte trei prime restante. Promisiunea e promisiune! In vestiar, sampania a curs, pupaturile si euforia s-au consumat. Fotbalistii s-au trezit. Si tremura. "Eu stiu ce e cu banii aia? Da, asa am inteles, ca ii vom lua daca batem Clujul", spune unul dintre jucatori. Acelasi care isi aminteste ca nici Iancu si nici un alt oficial al clubului nu i-a anuntat ca vor primi atata banet: "Stim din presa despre prima!".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.