Anchetatorii care incearca sa faca lumina in cazul fetei de 17 ani gasita transata, vineri, langa Alba Iulia, pe malul raului Mures, sustin ca ucigasul are abilitati de macelar sau medic chirurg. "Membrele erau separate cu precizie de profesionist d
Anchetatorii care incearca sa faca lumina in cazul fetei de 17 ani gasita transata, vineri, langa Alba Iulia, pe malul raului Mures, sustin ca ucigasul are abilitati de macelar sau medic chirurg. "Membrele erau separate cu precizie de profesionist de catre o persoana care stie exact unde sunt articulatiile", sustin sursele. Tanara a fost deja identificata cu initialele D.A.I. Cadavrul a fost descoperit de un pescar, in zona localitatii Drambar - Alba. Acesta a zarit o gamba si a gasit apoi o punga de plastic cu parti ale trupului. Oamenii legii au descoperit, in urma cercetarilor, alta punga, in care s-au mai gasit si alte membre. Distanta scurta de la locul descoperirii cadavrului fata de Drumul Judetean care deriva din centura de ocolire a municipiului Alba Iulia conduc la concluzia ca acesta a fost adus din alta localitate si aruncat aici.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.