Asistam cu totii la schimbari majore in viata de zi cu zi, schimbari datorate ritmului alert in care se petrec toate. Schimbari esentiale au aparut automat si in domeniul vestimentatiei pentru petreceri. Pornind de la aceasta realitate, Dinasty
Asistam cu totii la schimbari majore in viata de zi cu zi, schimbari datorate ritmului alert in care se petrec toate. Schimbari esentiale au aparut automat si in domeniul vestimentatiei pentru petreceri. Pornind de la aceasta realitate, Dinasty a creat variante de look pentru o seara speciala. Cea mai spectaculoasa este cromatica tinutelor, care iese din tiparele cu care ne-am obisnuit, creionand pe rand personalitatea diferita a barbatului contemporan. Formalismul traditional al tinutelor de cocktail si petrecere este inlocuit de o redesenare a siluetei masculine. Lookul de 4**** se adreseaza barbatului sofisticat, elegant, care petrece revelionul intr-un restaurant foarte luxos. O vestimentatie masculina pentru un astfel de eveniment poate fi conceputa doar in clasicul negru si smooking, linia costumelor imbinand clasicul traditional cu cel interpretat intr-o maniera moderna, extrem de rafinata. Dinasty recomanda costume de gala asociate cu camasi albe din tesaturi pretioase si accesorii asortate cu tinuta partenerei. Ca noutate, se propune asocierea smokingului cu rever normal cu cravata, care trebuie sa fie uni si dintr-o tesatura subtire. Smokingul clasic, cu guler sal se poarta cu brau si papion. Lookul elegant, formal se adreseaza barbatului elegant care prefera clasica, formala, potrivita unui local elegant. Pentru acesta se recomanda costume elegante, cu croi clasic, asociate cu camasi din tesaturi uni sau colorate ori cu dungi discrete si cravate asortate. Lookul young elegant este pentru barbatul tanar care petrece Revelionul in club. Pentru acesta se recomanda sacoul elegant din stofa de lana in amestec cu mohair, asortat cu pantaloni si camasi de club, cu sau fara cravata. Lookul lejer se adreseaza, firesc, doritorilor de petreceri la cabana. Pentru acestia se recomanda sacoul din catifea raiata, asociat cu pantaloni din aceeasi tesatura sau blugi. Pe sub sacou se poate purta un pulover la baza gatului cu sau fara camasa, ori un pulover cu guler roll. Sacoul poate fi inlocuit cu o jacheta tricotata.
Pentru ceremonie, o tinuta completa(costum plus accesorii: camasa, vesta, lavaliera, pantofi, butoni) variaza intre 1500 si 4000 lei. Un costum costa, functie de colectie si de tesatura, intre 900 si 2499 lei, iar o camasa, tot functie de colectie si tesatura, costa intre 99 si 249 lei.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.