Captiv. Guerrino a petrecut trei ani de iad in lagarele nemtilor din Polonia, intr-o vreme cand antrenorul italian nu se nascuse Numirea lui Fabio Capello in postul de selectioner al "nationalei" Angliei a scos la iveala, in presa engleza, tot felul
Captiv. Guerrino a petrecut trei ani de iad in lagarele nemtilor din Polonia, intr-o vreme cand antrenorul italian nu se nascuse Numirea lui Fabio Capello in postul de selectioner al "nationalei" Angliei a scos la iveala, in presa engleza, tot felul de povesti legate de viata si familia italianului. Tabloidul "The Sun" a publicat mai multe detalii socante despre tatal antrenorului (dreapta sus). E vorba de Guerrino Capello, un invatator cu origini maghiare, care a servit ca artilerist in invazia germano-italiana a Iugoslaviei, in aprilie 1941. Dupa doi ani, peninsularii s-au retras din razboi, iar mii de soldati italieni au fost luati prizonieri si dusi in lagarele naziste din Polonia. Dupa o perioada ingrozitoare, Guerrino a fost eliberat din mainile nemtilor. Ca tata, apropiatii lui Fabio povestesc ca fostul invatator a tinut foarte mult ca fiul sau, Fabio, sa-si termine studiile si, in paralel, sa activeze ca fotbalist. Interesant e ca Guerrino Capello, care a decedat in urma cu 15 ani, simpatiza cu "nationala" Angliei pe care o considera una dintre cele mai "grele" selectionate. Visul lui Fabio Rudele antrenorului italian au marturisit ca acesta mai avea un singur lucru de facut inainte de a se retrage. Acela de a antrena reprezentativa Angliei. "Visul s-a implinit", a spus Capello care acum trage de jucatorii englezi pentru titlul de campioni mondiali din 2010. "Voi castiga Cupa Mondiala. Daca nu as fi crezut asta, nu as fi acceptat postul de selectioner. As fi continuat sa joc golf", a adaugat tehnicianul care are promis un premiu total de 23,6 milioane de euro, inclusiv bonusuri si salarii, pentru acest obiectiv.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.