Ipoteze. Femeia transata ar fi putut fi ucisa de soferul unui TIR sau chiar de o grupare mafiota Una dintre ipotezele de lucru ale politistilor care ancheteaza crima petrecuta in Alba, unde la sfarsitul saptamanii trecute au fost gasite capul si pic
Ipoteze. Femeia transata ar fi putut fi ucisa de soferul unui TIR sau chiar de o grupare mafiota Una dintre ipotezele de lucru ale politistilor care ancheteaza crima petrecuta in Alba, unde la sfarsitul saptamanii trecute au fost gasite capul si piciorul unei femei, este ca victima ar fi o prostituata. Informatia este sustinuta si de primarul comunei Ciugud, unde a fost descoperita o parte din cadavru. Acesta a declarat ca bucatile din corpul femeii s-au gasit la o distanta foarte mica de centura ocolitoare a orasului Alba Iulia, "locul de munca" al prostituatelor. Potrivit unor informatii neoficiale, victima ar fi din judetul Gorj. Un pescar a descoperit, vineri, gamba stanga a unui cadavru, apoi o punga cu partea superioara a trupului si capul victimei. Politistii presupun ca este vorba de cadavrul unei femei de 20 de ani. Victima a decedat in urma cu cel mult doua zile, dar nu au fost descoperite inca toate componentele trupului. Fata victimei are numeroase urme de lovituri, iar trupul este ciopartit cu un cutit. Crime la indigo Se pare ca oamenii legii incearca sa stabileasca o eventuala conexiune intre tanara transata in Alba si alte doua romance din Bistrita si Medias, ucise si transate in Italia in timpul verii. Despre cele doua femei se crede ca au fost omorate din razbunare, de o grupare mafiota care se ocupa cu traficul international de persoane.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.