Desi Romania se afla pe ultimul loc in Europa in ceea ce priveste numarul de kilometri de autostrazi, in 2008, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) nu va da in folosinta nici un kilometru nou de autostrada, se arata strateg
Desi Romania se afla pe ultimul loc in Europa in ceea ce priveste numarul de kilometri de autostrazi, in 2008, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) nu va da in folosinta nici un kilometru nou de autostrada, se arata strategia privind proiectele prioritare de investitii in domeniul transporturilor. Intr-o prezentare sustinuta de secretarul de stat din Ministerul Transporturilor (MT), Septimiu Buzasu, se arata ca in 2008 nu va fi receptionat nici un kilometru de autostrada. Potrivit planificarilor CNADNR, anul viitor se va lucra la tronsoanele de autostrada din coridorul IV paneuropean rutier, respectiv Arad-Timisoara, Deva-Orastie, centura de Nord a Capitalei, Cernavoda - Constanta si centura Constanta. CNADNR a realizat pana in prezent numai 30% din coridorul coridorul IV paneuropean rutier, in lungime de 880 km, de la Nadlac la Constanta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.