Chiar daca sotul ei a devenit liber de contract, dupa ce a fost demis de la carma gruparii din Stefan cel Mare, Raluca Zenga isi vede in continuare linistita de programul de nevasta de om de fotbal, care implica multe, multe cumpa raturi. Paparaz

Chiar daca sotul ei a devenit liber de contract, dupa ce a fost demis de la carma gruparii din Stefan cel Mare, Raluca Zenga isi vede in continuare linistita de programul de nevasta de om de fotbal, care implica multe, multe cumpa raturi. Paparazzi Umbra au surprins- o pe frumoasa blonda in timp ce incurca circulatia, socandu-i pe ceilalti participanti la trafic printr-o intoarcere peste linia continua de pe mijlocul drumului. Mai mult, desi spatiul necesar acestei manevre era mai mult decat suficient, iar soferii care veneau din sens opus au oprit la distanta de blonda de la volan, Raluca nu s-a oprit pana ce nu a indoit unul dintre popicele de pe marginea drumului. Norocul sau insa ca acesta, mai intelept, a cedat primul, iar Raluca beneficiaza de o masina indeajuns de performanta pentru a nu iesi sifonata prea tare dintr-o astfel de disputa.

Si-a compromis sotul
Cariera de antrenor a lui Walter Zenga a avut mult de suferit din cauza sotiei sale. Apreciat de suporterii si de jucatorii din Ghencea, italianul a fost demis cu trei etape inainte ca Steaua sa se incununeze campioana, unul dintre motivele lui Gigi Becali in luarea acestei decizii fiind legat de faptul ca Raluca isi da prea mult cu parerea la televizor despre Steaua si problemele ei. De la Steaua Rosie Belgrad, Zenga a trebuit sa plece, desi a castigat eventul, dupa ce sotia sa a jignit poporul sarb intr-un interviu.



Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.