Simona Patruleasa a reusit sa se puna rau cam cu toata lumea, putini fiind cei care o simpatizeaza. Dupa ce a batut recordul la conflictele pe care le-a avut cu majoritatea colegelor sale din trustul Intact, toate create de ea, antenista a iesit

Simona Patruleasa a reusit sa se puna rau cam cu toata lumea, putini fiind cei care o simpatizeaza. Dupa ce a batut recordul la conflictele pe care le-a avut cu majoritatea colegelor sale din trustul Intact, toate create de ea, antenista a iesit si din gratiile familiei Ivanof. Fratele iubitului sau, Bogdan Ivanof, satul se pare de fitele cumnatei sale, a plecat de acasa. Pentru a se pune bine cu Sabin, la care s-a mutat cu bagaje cu tot dupa ce si-a vandut casa, ca sa-si ia masina, Simona incearca o impacare cu Bogdan. Pentru ca nu-i raspunde la telefon, aceasta apeleaza la SMS-uri impaciuitoare, prin care il roaga sa-i scuze iesirile si sa se intoarca acasa, pentru a forma din nou o familie. Deoarece se pare ca nu prea le are cu scrisul mesajelor, Patruleasa a cerut ajutorul colegelor sale de munca in incercarea de a readuce pacea in casa. Surse din interiorul Antenei 1 sustin ca aceasta isi roaga putinele prietene pe care le are in trust sa compuna texte siropoase prin care sa-si imbuneze cumnatul.

I-a cerut ajutorul Ilincai Vandici
In incercarea disperata de a se impaca insa cu fratele iubitului sau, Simona Patruleasa a apelat la ajutorul colegei sale de breasla, Ilinca Vandici, iubita lui Bogdan Ivanof, rugand-o sa stea de vorba cu acesta. Vedeta de la Kanal D a refuzat-o, mai ales ca cele doua nu prea se inteleg, prezentatoarea stirilor sportive ale Antenei 1 incercand deseori sa bage zazanie intre vedeta trustului Dogan si partenerul sau. Aceasta i-a explicat ca nu intervine in astfel de probleme si ca doar Bogdan poate lua o hotarare.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.