Mai mult de o treime dintre francezii care folosesc Internetul intentioneaza sa isi vanda cadourile de Craciun, iar circa 15% isi arata nemultumirea cand cadoul nu le place, potrivit unui studiu TNS Sofres realizat pentru eBay, conform paginii de Int
Mai mult de o treime dintre francezii care folosesc Internetul intentioneaza sa isi vanda cadourile de Craciun, iar circa 15% isi arata nemultumirea cand cadoul nu le place, potrivit unui studiu TNS Sofres realizat pentru eBay, conform paginii de Internet commentcamarche.net., citat de NewsIn. Aceasta practica aparuta in 2005 a devenit o moda in 2006 si pare sa se impuna anul acesta, 57% din persoanele intrebate preferand sa revanda cadoul in schimbul altuia, in loc sa il vanda in schimbul banilor. Aproximativ 53% dintre cei intrebati au spus ca nu si-au vandut niciodata cadourile de Craciun si considera aceasta practica socanta sau dezamagitoare. Cadourile cel mai des revandute sunt cele primite de la cuscri, circa 34% si de la parinti, 33%. Jumatate dintre cei care folosesc Internetul sunt de parere ca site-ul eBay este cel mai bun pentru revanzarea cadourilor de Craciun. In topul trei al obiectelor revandute se numara accesoriile, imbracamintea si DVD-urile (18%,) obiectele decorative si CD-urile (15%) si cartile (13%).
Studiul a fost realizat pe un esantion de 800 de persoane, cu varste cuprinse intre 18 si 65 de ani.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.