Aviatia turca a bombardat din nou in noaptea de sambata spre duminica pozitiile combatantilor kurzi din PKK din regiunea autonoma Qandil, in nord-estul Irakului. Raidurile aeriene au inceput la ora 1.00 (ora locala), toate avioanele revenind la baza
Aviatia turca a bombardat din nou in noaptea de sambata spre duminica pozitiile combatantilor kurzi din PKK din regiunea autonoma Qandil, in nord-estul Irakului. Raidurile aeriene au inceput la ora 1.00 (ora locala), toate avioanele revenind la baza la ora 4.15, se precizeaza intr-un comunicat al armatei turce.
Purtatorul de cuvant al fortelor de securitate din Kurdistanul irakian a declarat ca in bombardament au fost distruse mai multe poduri din regiune.
Premierul Turciei, Recep Tayyp Erdogan, a declarat ca, potrivit primelor evaluari, operatiunea a fost "reusita" si ca Ankara este pregatita sa utilizeze toate mijloacele diplomatice, economice si militare pentru a contracara amenintarea reprezentata de PKK.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.