Conditie. Antrenorul Ceahlaului trebuie sa castige miercuri cu "giulestenii", altfel, va fi demis La Piatra Neamt a nins mult in ultimele zile. Degeaba! Pentru Viorel Hizo zilele sunt, insa, tot mai negre. Patronul clubului Ceahlaul, Gheorghe Stefan
Conditie. Antrenorul Ceahlaului trebuie sa castige miercuri cu "giulestenii", altfel, va fi demis La Piatra Neamt a nins mult in ultimele zile. Degeaba! Pentru Viorel Hizo zilele sunt, insa, tot mai negre. Patronul clubului Ceahlaul, Gheorghe Stefan, a trasat sarcini greu de indeplinit. Echipa "Dulaului" trebuia sa castige noua puncte din meciurile cu Craiova, Steaua, Gloria Buzau, Rapid si Dinamo. A strans doar trei, cu Universitatea. Unde mai pui ca a fost umilita de catre buzoieni, 1-4. Hizo a turbat a doua zi in vestiarul lui. Si-a pus la zid elevii, pentru cateva minute, dupa care si-a amintit ca tot ei sunt cei care vor trebui sa-l salveze miercuri, atunci cand Ceahlaul joaca restanta cu Rapid, la Piatra Neamt. Si a tacut. Se pare ca tehnicianului de langa Pietricica i se pregateste debarcarea. Mai multi oficiali ai clubului i-au pus gand rau, aruncand fitile catre patronul Gheorghe Stefan. Acesta nu ar mai tolera inca un esec care ar duce echipa in pragul retrogradarii, in conditiile in care a ridicat la Piatra Neamt un stadion ultramodern. "Dulaul" le-a dat liber ieri fotbalistilor, insa numai pana seara, atunci cand lotul a intrat in cantonament, unde va sta pana in ziua meciului cu Rapid.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.