Plasme si LCD-uri

Pentru televizoarele LCD sau cele cu plasma, decizia de cumparare a consumatorilor este din ce in ce mai mult influentata de factori precum brandul si caracteristicile tehnice (34%), conform unei cercetari de piata realiz
Plasme si LCD-uri

Pentru televizoarele LCD sau cele cu plasma, decizia de cumparare a consumatorilor este din ce in ce mai mult influentata de factori precum brandul si caracteristicile tehnice (34%), conform unei cercetari de piata realizate de SNA Focus in perioada iulie 2006-iulie 2007 pe un esantion de 325.000 de persoane din mediul urban. Intre factorii care influenteaza achizitia, pretul are o pondere de 12%. Fata de anul 2006, caracteristicile tehnice au devenit mult mai importante in procesul de cumparare. Un alt factor de decizie (in special pentru populatia cu varsta cuprinsa intre 35 si 54 de ani) sunt designul produsului cumparat si tendintele in design interior. Consumatorii isi aleg televizorul pentru a completa stilul caminului, asociind designul cu notiunea de stil si valoare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.