Proces. Fosta directoare a Autoritatii Nationale Sanitar- Veterinare, Narcisa Mirica, a cerut desfacerea casatoriei de PSD-istul Bogdan Georgescu Anturajul sotilor Elena Udrea - Dorin Cocos este zguduit de un divort neasteptat. Narcisa, prietena cea
Proces. Fosta directoare a Autoritatii Nationale Sanitar- Veterinare, Narcisa Mirica, a cerut desfacerea casatoriei de PSD-istul Bogdan Georgescu Anturajul sotilor Elena Udrea - Dorin Cocos este zguduit de un divort neasteptat. Narcisa, prietena cea mai buna a fostei consiliere prezidentiale, a cerut oficial, la Judecatorie, desfacerea casatoriei de catre PSD-istul Bogdan Georgescu, ex-sef al pietelor din sectoarele 2 si 6. Casatorita in 1 iunie 2002, Narcisa Georgescu (fosta Mirica) a devenit o persoana publica in perioada in care a detinut functia de director al Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare. De altfel, in aceasta calitate, ea a fost trimisa in judecata in 2005 de catre DNA pentru ca ar fi primit mita 20 de borcanele de icre negre. Intre timp, judecatorii au achitat-o. In ziua nuntii ei, prietena Elenei Udrea a dezvaluit ca si-a intalnit partenerul intr-un moment delicat: "Bogdan m-a incurajat si m-a sustinut atunci cand, din cauza publicitatii negative, am vrut sa renunt. El are 40 de ani, iar eu aproape 30, dar ne intelegem de minune". Dupa casatorie, Narcisa a dat nastere unui copil, pe care si-l doreau enorm atat ea, cat si sotul ei. Cu toate acestea, in interiorul familiei pare ca au aparut niste neintelegeri ce pun in pericol mariajul lor. Contactata de CANCAN, Narcisa Georgescu a recunoscut ca a introdus divortul la Judecatorie. "Am depus actele de divort, dar nu va pot spune motivul, pentru ca, intre timp, m-am razgandit si oricum nu mai conteaza! A fost un episod peste care si eu si sotul meu vrem sa trecem!", a adaugat fosta sefa a Autoritatii Sanitar-Veterinare. Prima infatisare a dosarului de divort ar trebui sa aiba loc pe 18 ianuarie 2008, dar, daca cei doi soti vor renunta la proces, dosarul va fi suspendat de pe rol.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.