Portile celei de-a 40-a editii a Salonului Auto de la Essen, locul unde masinile tunate si fanii tuning-ului din Germania si nu numai, precum si fetele frumoase s-au simtit in elementul lor, de-abia s-au inchis. Pret de opt zile, cei mai tari tuneri
Portile celei de-a 40-a editii a Salonului Auto de la Essen, locul unde masinile tunate si fanii tuning-ului din Germania si nu numai, precum si fetele frumoase s-au simtit in elementul lor, de-abia s-au inchis. Pret de opt zile, cei mai tari tuneri auto din lume au expus numeroase modele modificate care vor concura anul viitor in diverse curse de viteza de pe "Batranul Continent". La Essen Motor Show - varianta germana a salonului american SEMA - au fost aduse si masini care au fost create special pentru acei soferi care vad in masinile lor o demontratie unica de putere si stil. Tunerul german ABT a avut in portofoliu doua modele Audi exclusiviste: hypercarul Audi R8 Sport Package, personalizat intr-o maniera extrema, si noul Audi A4, in formula ABT AS4, pentru cei care nu mai au rabdare pana la aparitia lui RS4. De la show n-a lipsit nici Volkswagen, ABT punandu-si amprenta pe noul SUV compact VW Tiguan, caruia i-a adus un aer de dur. Cunoscutul tuner AC Schnitzer a modificat un BMW 135i, care dezvolta cu 50 CP mai mult decat versiunea de strada si sprinteaza pana la 100 km/h in mai putin de 5 secunde. Una dintre bombele salonului a fost prezentata de Brabus, tunerul de casa Mercedes, care a expus un SLR McLaren Roadster, cu 650 CP, portiere tip fluture si vopsea neagra speciala. Aparut de curand in showroom-uri, primul SUV de la Citroen, C-Crosser, le-a atras atentia tunerilor de la Cobra Technology & Lifestyle, in timp ce italienii de la TRC Marangoni au prezentat un Fiat 500 modificat, pe care l-au botezat 5-0-0 Super. In sfarsit, Volkswagen a lansat la Essen noua sa linie de kit de exterior destinata modelelor din gama Tiguan. Dupa ce anul trecut a debutat R-Line pentru gamele Golf, Touran, Touareg si Passat, anul acesta a fost randul noului SUV compact de la VW sa beneficieze de acelasi tratament.
www.auto.ro


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.