Remodelare. Blonda a facut acest pas pentru a reda fermitatea sanilor, dupa o cura de slabire in care a pierdut sapte kilograme Vedeta "Playboy" s-a internat, in cursul zilei de vineri, la Centrul Medical Unirea pentru o operatie de marire a sanilor
Remodelare. Blonda a facut acest pas pentru a reda fermitatea sanilor, dupa o cura de slabire in care a pierdut sapte kilograme Vedeta "Playboy" s-a internat, in cursul zilei de vineri, la Centrul Medical Unirea pentru o operatie de marire a sanilor. Desi s-a declarat mereu multumita de dimensiunile bustului sau, Andreea Spataru a recurs la aceasta interventie pentru a reda fermitatea sanilor afectati de o cura de slabire in cursul careia blonda a pierdut peste sapte kilograme. "Nu eram foarte hotarata sa fac acest pas. Am mers la o consultatie si fara sa-mi dau seama a venit ziua operatiei. Ar fi fost prea tarziu sa ma razgandesc. Nu am fost niciodata complexata de dimensiunile bustului meu, insa, de cand am slabit, acesta si-a pierdut din volum. Atunci mi-a venit ideea operatiei", ne-a marturisit Andreea. Interventia a decurs fara probleme, la fel ca perioada postoperatorie. Tocmai de aceea, doctorul Radu Ionescu, medicul care a operat-o, i-a semnat externarea in dimineata urmatoare. Inainte de a pleca din clinica, insa, acesta i-a prescris calmante pentru durerile cu care urma sa se confrunte si repaus total pentru urmatoarele zile. Deoarece starea ei era buna, blonda s-a urcat in masina si a mers acasa neinsotita, urmand sa revina in cursul zilei de azi pentru schimbarea pansamentelor. In urma interventiei care a costat-o pe Andreea 3.200 de euro, volumul sanilor sai a crescut cu 325 ml. fiecare. Rezultatul, insa, este un secret chiar si pentru ea. "Nu am reusit sa vad nimic, din cauza pansamentelor si a bustierei. Si nici azi, cand ma voi duce la schimbarea pansamentelor, nu cred ca o sa vad ceva pentru ca mi-e teama sa ma uit. Oricum, ma bucur ca am facut acest pas. Daca mai stateam putin, ma razgandeam", sustine blonda. Anna Lesko s-a operat la acelasi doctor Pe lista pacientelor "de vaza" a doctorului Radu Ionescu se afla si cantareata Anna Lesko. Vizita pe care rusoaica a facut-o la centrul medical nu mai reprezinta un secret, in ciuda faptului ca ea nu ar recunoaste nici in ruptul capului interventia. Pe masa de operatii esteticianul a mai avut o "Miss Playboy", in urma cu cateva saptamani. Roxana Ungureanu a apelat si ea la serviciile doctorului Radu pentru remodelarea bustului.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.