Viscolul de joi seara care s-a abatut asupra zonei de sud-est a Romaniei a bulversat total traficul rutier. Vineri dimineata, din cauza poleiului, cat si a „interventiei prompte“ a utilajelor de deszapezire, in Capitala au avut loc 140 d
Viscolul de joi seara care s-a abatut asupra zonei de sud-est a Romaniei a bulversat total traficul rutier. Vineri dimineata, din cauza poleiului, cat si a „interventiei prompte“ a utilajelor de deszapezire, in Capitala au avut loc 140 de tamponari soldate cu 10 raniti. Si pe A1 au avut loc peste 30 de tamponari si iesiri in decor soldate, din fericire, doar cu pagube materiale. Nici drumul european E 85 nu a scapat fara evenimente rutiere. Un TIR s-a rasturnat la iesirea din Uzunu ieri dimineata, iar joi seara un microbuz de persoane s-a ciocnit cu un autoturism.

-21 de grade la Miercurea Ciuc
Circulatia pe DN 13A intre Lupeni si Corund, in judetul Harghita, a fost oprita temporar, joi seara, din cauza ninsorii abundente si a viscolului puternic. Traficul a fost blocat timp de cateva minute pana cand masinile de la deszapezire au reusit sa inlature omatul depus pe carosabil.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.