Se iveste o tendinta de imprietenire cu oameni ciudati din punct de vedere al caracterului si al insusirilor astfel incat se incheaga prietenii neobisnuite, schimbatoare si nelinistite. Aveti inclinatie spre imprietenire spontana, dar insotita de ru
Se iveste o tendinta de imprietenire cu oameni ciudati din punct de vedere al caracterului si al insusirilor astfel incat se incheaga prietenii neobisnuite, schimbatoare si nelinistite. Aveti inclinatie spre imprietenire spontana, dar insotita de rupturi la fel de rapide. Destinele dumneavoastra pot deveni peste noapte destul de nesigure, dar este doar o stare de tranzitie. Va puteti agata de posesiuni ca de un substitut al sigurantei emotionale date de relatii umane afectuoase. Desi puteti fi foarte loiali si discreti, lipsa de incredere in voi insiva aduce o atmosfera psihica care respinge. Va poate fi influentata pozitiv atat familia cat si cariera profesionala, cu conditia sa fiti suficient de preocupati de corectitudine si perseverenta. Va deranjeaza persoanele stangace sau inchise in ele, frustrarea si resentimentele blocandu-se la nivel emotional. Incercati sa deblocati total energiile care va tin cu rasuflarea taiata, eliminati orice fel de teama si de retinere, nu dati curs lucrurilor care va fac rau! Va puteti adapta usor la idei diferite de cele pe care le-ati asimilat pana acum. Exista un dezechilibru la nivel energetic, in ceea ce priveste viata dumneavoastra sentimentala.

Berbec
Va plictiseste partenerul de viata destul de mult, motiv pentru care incercati sa evadati, sa va cautati cu totul alte preocupari. S-ar putea sa intalniti o serie de persoane care va readuc pe linia de plutire, inclusiv in viata personala. Evaluarea obiectiva a prietenilor este greu de realizat, deoarece intai ii supraestimati, iar apoi ii subestimati. Se poate ajunge la acceptarea unui mod de trai complet inedit, care poate soca persoanele din jur sau care poate complexa anumiti asa zisi rivali. Pe linie strict profesionala sunteti foarte preocupati.

Taur
Puteti ascunde relatiile cu sexul opus si puteti cultiva secretul erotic. Viata sentimentala are sanse sa ramana ascunsa, cu atat mai mult cu cat va simtiti bine in prezenta celor care nu va sunt neaparat parteneri de viata. Puteti pleca intr-o calatorie foarte profitabila din punct de vedere al achizitiilor pe care le veti face. Trebuie insa sa va inarmati cu multa rabdare si sa nu dati curs potentialelor discutii cu partenerii de afaceri sau cu anturajul. Dragostea pare sa va subjuge din ce in ce mai mult, desi la prima vedere puteti parea insensibili.

Gemeni
Relatia de cuplu va va aduce mari satisfactii astazi, dar exista riscul de a va indrepta sentimentele spre persoane care nu le merita sau care nu va raspund in acelasi fel. Puteti fi usor de manipulat, sau chiar neglijenti in problemele financiare. Ar fi indicat sa fiti mai retinuti in orice problema, dar mai ales in cele legate de propriile dumneavoastra afaceri. Aveti sansa de a relansa anumite proiecte uitate sau fara mari perspective, dar nu este cazul sa va enervati prea rau. Lucrurile se vor redresa cu conditia sa luati masuri la timp.

Rac
Tendintele dumneavoastra pot conduce astazi la inhibitii si la o izolare launtrica. Fiti foarte atenti la intrigi si calomnii venite din partea unor persoane care nu v-au fost niciodata pe plac, dar care in acelasi timp nici nu au luat atitudine impotriva dumneavoastra! Ritmul de munca este destul de agitat, ar fi bine sa evitati scandalurile sau sa va temperati la timp! In domeniul personal, sunteti predispusi la relatii destul de delicate, deoarece va supara modul in care s-a pus problema pana acum. Nu este obligatoriu sa fie vorba despre propriul partener, cat mai ales despre cineva cu care aveti o mai veche relatie de suflet.

Leu
Puterea dumneavoastra de regenerare este destul de mare astazi, astfel incat orice probleme de sanatate ati avea, vor fi depasite in cel mai scurt timp.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.