Control. Politistii au gasit in depozit produse mucegaite si sobolani Politistii bucuresteni au gasit, ieri, la Mall Plaza, loc frecventat de vedetele Capitalei, mai multe marfuri expirate pe care colcaiau sobolanii. Potrivit autoritatilor, anchetat
Control. Politistii au gasit in depozit produse mucegaite si sobolani Politistii bucuresteni au gasit, ieri, la Mall Plaza, loc frecventat de vedetele Capitalei, mai multe marfuri expirate pe care colcaiau sobolanii. Potrivit autoritatilor, anchetatorii Serviciului de Investigare a Fraudelor Sector 6, sprijiniti si de o echipa de consilieri din cadrul Directiei de Agricultura si Dezvoltare Rurala, au gasit o mare cantitate de produse expirate in depozitul unei firme care vinde la Plaza pateuri si prajituri. Mai mult decat atat, specialistii au deranjat de la masa mai multi sobolani care se infruptau din produsele mucegaite. "Materia prima era depozitata in conditii necorespunzatoare, majoritatea ingredientelor avand termenele de valabilitate expirate. Drept urmare, reprezentantii firmei de panificatie au pus in pericol viata si sanatatea clientilor", ne-au spus politistii. Acestia au demarat o ancheta pe numele administratorilor societatii "New Rose", pentru inselaciune cu privire la calitatea marfurilor, iar o tona de produse expirate a fost confiscata. Vedete oripilate Vedeata "Playboy", Andreea Spataru, o obisnuita a mallurilor bucurestene s-a aratat surprinsa ca in astfel de magazine sobolanii tropaie in voie. "Daca este asa, este extrem de grav . Eu merg foarte des la mall, imi fac cumparaturile si ma duc la coafor. Mai si mananc, dar de obicei in mallul din Vitan, insa, dupa vestea asta o sa ma gandesc de doua ori daca sa mai comand sau nu mancare acolo", ne-a declarat blonda. O alta reprezentanta a showbizului, care e dependenta de malluri, Sorana ex-A.S.I.A., a fost de-a dreptul indignata la aflarea faptului ca in complexul comercial se vinde marfa expirata: "E o vorba , pe afara e vopsit gardul, inauntru leopardul... Ele arata foarte bine si oamenii, din pacate, se simt incurajati sa vina sa cumpere de aici, presupunand ca amenajarile interioare sunt si o garantie a calitatii. Din pacate nu este asa, iar eu ma gandesc serios sa incerc sa mananc numai acasa."


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.