>> Ultimele doua zile ale Luxury Show aduc un program incarcat, cu prezentari de moda, recital Rufus Martin si zi dedicata bijuteriior.

>> Valoarea totala a obiectelor expuse la editia de anul acesta a Luxury Show este cuprinsa intre 60 s
>> Ultimele doua zile ale Luxury Show aduc un program incarcat, cu prezentari de moda, recital Rufus Martin si zi dedicata bijuteriior.

>> Valoarea totala a obiectelor expuse la editia de anul acesta a Luxury Show este cuprinsa intre 60 si 70 milioane de euro.

Elementul central al targului "luxury Show" de anul acesta sunt bijuteriile, dar si marcile-bijuterii care sunt expuse in pavilionul central unde este amenajata o galerie speciala. 10% din valoarea obiectele de la targ o reprezinta bijuteriile, a declarat presedintele si directorul general al Romexpo, George Cojocaru, pentru NewsIn. Conceptul sub care se deruleaza targul marcilor de lux din 2007 este "luxul ca atitudine" si este inspirat din afirmatia renumitei creatoare Coco Chanel, care a spus ca luxul nu este opusul saraciei, ci opusul vulgaritatii.
Potrivit unui studiu Richmond (producator de obiecte de lux pentru branduri ca Montblanc, Cartier etc.), piata globala de bijuterii se ridica la 15 miliarde de euro, iar 15% din aceasta este detinuta de brandurile de lux. "Aproximativ 5% din populatia globului are posibilitatea sa achizitioneze diamante de 1 karat, al caror pret este cuprins intre 7 si 8 mii de euro. In acelasi timp, diamantele de 4 karate pot fi achizitionate de mai putin de 1% din populatia mondiala", a declarat gemologul Oana Ceciu. Cea mai scumpa piesa din cadrul targului va fi un diamant care costa peste 150.000 de euro, iar cel mai scump set de bijuterii este evaluat la peste 1,6 milioane euro si este creata pentru familia regala din Qatar, potrivit organizatorilor.
Evenimentul organizat de Romexpo si Euroexpo va reuni si anul acesta cele mai cunoscute marci de lux din lume, de la cele mai sofisticate bijuterii si toalete, aparatura high-tech si decoratiuni interioare pana la ultimele modele de elicoptere, limuzine si yachturi. Brandurile prezente la eveniment sunt repartizate in cinci sectiuni: "Home& Design" (mobila, decoratiuni interioare si exterioare), "Motorshow" (masini, motociclete), "Trend Fashion" (haine, bijuterii sau produse cosmetice), "HiEnd" (echipamente electronice, gadget-uri) si "Leisure &Pleasure" (bauturi, cafea, baruri, restaurante sau cadouri). Organizatorii se asteapta la vanzari totale duble fata de anul trecut, cand au fost cumparate obiecte de lux de peste 5 milioane de euro.

Program

>> SAmbata, 8 decembrie

18.00 - Deschiderea oficiala
a Serii Modei
18.05 - Show Catalin Botezatu
20.05 - Recital Rufus Martin
20.35 - Inchiderea oficiala a Serii Modei

>> Duminica, 9 decembrie

18.00 - Deschiderea Serii Bijuteriilor
18.05 - Concert Quantum Lips
18.35 - Prezentare Adorri
18.45 - Prezentare Korloff
18.55 - Dans Bali
19.15 - Prezentare Royal Diamond
19.25 - Prezentare Oana Mizil
19.35 - Cabaret
20.15 - Inchiderea oficiala a targului LUXURY SHOW


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.