Procurorii DNA au pus sechestru pe averea liderului PNL Gorj, Dan Ilie Morega, anunta Realitatea TV. Sub sechestru se afla, insa, doar bunurile mobile ale lui Morega, pentru ca el nu are nicio casa in proprietate.  Dan Ilie Morega este urmarit p
Procurorii DNA au pus sechestru pe averea liderului PNL Gorj, Dan Ilie Morega, anunta Realitatea TV. Sub sechestru se afla, insa, doar bunurile mobile ale lui Morega, pentru ca el nu are nicio casa in proprietate. Dan Ilie Morega este urmarit penal de DNA pentru ca ar fi cerut bani pentru campania electorala unor sefi ai institutiilor publice din judet.

Potrivit reprezentantilor prefecturii Gorj, Dan Ilie Morega ar avea cel putin 4 imobile in mai multe localitati din judet, estimate la cateva miliarde de lei vechi. Acestea se afla, insa, in proprietatea unor firme la care Morega este actionar.

Audiat de procurorii anticoruptie, Morega sustine ca este victima unui scandal politic. In primavara acestui an, el a fost suspendat timp de o luna de la conducerea filialei PNL Gorj.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.