Producatorul polonez de pardoseli si parchet din lemn Barlinek intentioneaza sa cumpere aproape 99,9% din capitalul companiei romanesti Diana Forest, dar concretizarea preluarii este conditionata de obtinerea aprobarii din partea autoritatilor antitr
Producatorul polonez de pardoseli si parchet din lemn Barlinek intentioneaza sa cumpere aproape 99,9% din capitalul companiei romanesti Diana Forest, dar concretizarea preluarii este conditionata de obtinerea aprobarii din partea autoritatilor antitrust. O alta conditie necesara pentru realizarea tranzactiei este finalizarea procedurii de due dilligence (analiza contabila), potrivit site-ului polishmarket.com. Barlinek si-a exprimat, de mai multe ori, interesul pentru investitii in Romania. Astfel, la sfarsitul lunii octombrie, principalul actionar al companiei poloneze, Michal Solowow, a declarat, intr-un interviu pentru cotidianul polonez Rzeczpospolita, ca Barlinek are in vedere achizitia unei fabrici in Romania. Totodata, compania a anuntat, in 2005, ca intentioneaza sa investeasca 40 de milioane de euro in Romania, pentru o fabrica de parchet stratificat in zona de sud-vest a tarii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.