O romanca in varsta de 61 de ani si nepotul ei de numai trei luni au murit marti seara, intr-un grav accident rutier produs in orasul Bergamo, din nordul Italiei. Potrivit politiei, citata de agentia de presa ANSA consultata de Realitatea TV, femeia
O romanca in varsta de 61 de ani si nepotul ei de numai trei luni au murit marti seara, intr-un grav accident rutier produs in orasul Bergamo, din nordul Italiei. Potrivit politiei, citata de agentia de presa ANSA consultata de Realitatea TV, femeia traversa strada pe trecerea de pietoni si impingea caruciorul in care se afla copilul.

Romanca tocmai iesise din casa pentru a face o plimbare impreuna cu nepotelul ei si traversa strada regulamentar, cand a fost lovita in plin de un autoturism, scrie ANSA. Potrivit aceleiasi surse, bebelusul a fost aruncat din carucior. Atat el, cat si bunica sa au fost transportati de urgenta la un spital din Bergamo, unde au decedat la scurt timp dupa sosirea la sectia de urgente.

Soferul vinovat de accident, in varsta de 27 de ani, a scapat nevatamat, dar se afla in stare de soc. Incidentul a reaprins discutiile referitoare la periculozitatea respectivei treceri de pietoni, semnalata in repetate randuri de locuitorii cartierului.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.