Miron Cozma a primit aprobare sa traveseze orasul Petrosani, pentru ziua de joi. Aprobarea a fost primita din partea politiei locale si se refera la anumite intervale strict stabilite.  Potrivit politistilor, Cozma a primit aprobarea de a trece
Miron Cozma a primit aprobare sa traveseze orasul Petrosani, pentru ziua de joi. Aprobarea a fost primita din partea politiei locale si se refera la anumite intervale strict stabilite. Potrivit politistilor, Cozma a primit aprobarea de a trece prin Petrosani pe parcursul a doua intervale orare, respectiv 12.00-13.00 si 23.00-24.00, conditii in care acesta va fi nevoit sa ajunga la Petrila pana la ora 13.00 si va trebui sa paraseasca Valea Jiului inainte de ora 24.00. Miron Cozma a depus, zilele trecute, o solicitare pentru a putea tranzita municipiul Petrosani ca sa ajunga la mormantul parintilor sai din orasul Petrila.

Fostul lider din Valea Jiului a fost eliberat duminica din penitenciarul Rahova.



Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.