Ministrul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, Laszlo Borbely, a declarat marti la Braila, ca acest oras sta bine in ceea ce priveste construirea de blocuri ANL. Laszlo Borbely a facut aceasta apreciere in contextul in care, in ultimele do
Ministrul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, Laszlo Borbely, a declarat marti la Braila, ca acest oras sta bine in ceea ce priveste construirea de blocuri ANL. Laszlo Borbely a facut aceasta apreciere in contextul in care, in ultimele doua luni, s-a vazut nevoit sa redirectioneze 60 de milioane de lei alocati in mai multe judete pentru proiecte ANL, deoarece constructorii nu s-au incadrat in termene sau nu a existat forta de munca suficienta. "Anul acesta, ne-am rugat de primarii si de constructori sa lucreze mai mult. Le-am dat bani cat au dorit. Braila sta bine din acest punct de vedere, anul acesta a primit 60 de miliarde lei vechi. Anul viitor, vom da bani tot asa, cat se doreste, pentru ca am luat un credit de 140 de milioane de euro, numai sa faca treaba buna", a declarat Borbely. Afirmatia ministrului vine in contradictie cu declaratia facuta presei de catre primarul Constantin Cibu, cu numai o zi inainte, cum ca la Braila nu s-a construit in ultimii ani, unul dintre motive fiind banii putini primiti de la ANL.
Ministrul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor a vizitat cu aceasta ocazie doua ansambluri de locuinte ANL, unul in cartierul Apolo, care va fi finalizat luna aceasta, si unul in Brailita, unde lucrarile se vor finaliza la inceputul anului viitor. Laszlo Borbely a spus ca se lucreaza intr-un ritm sustinut si la cele 24 de apartamente cu statut de locuinte sociale, care se vor ridica in Braila pentru chiriasii care sunt evacuati din locuintele nationalizate.
"Nu e admisibil sa stea blocul si sa nu aiba gaz. Problema asta se rezolva in mai putin de doua zile, daca se voia. Va rog, domnule primar, sa aduceti gazul in bloc si sa le faceti un cadou de Craciun celor care se vor muta aici", a precizat ministrul.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.