Michael Guest, fost ambasador al Statelor Unite in Romania, s-a retras din cadrul Departamentului de Stat american, motivandu-si decizia prin faptul ca partenerii diplomatilor homosexuali nu sunt tratati la fel ca sotii sau sotiile celor heterosexua
Michael Guest, fost ambasador al Statelor Unite in Romania, s-a retras din cadrul Departamentului de Stat american, motivandu-si decizia prin faptul ca partenerii diplomatilor homosexuali nu sunt tratati la fel ca sotii sau sotiile celor heterosexuali, relateaza "New York Times". "In ultimii trei ani, i-am cerut secretarului (de Stat) si echipei sale sa remedieze politicile care ii discrimineaza pe angajatii apartinand comunitatii gay sau lesbiene. Dar nu am ajuns la niciun rezultat, astfel incat ma simt obligat sa aleg intre obligatiile fata de partenerul meu - care este familia mea - si datoria fata de tara mea", a explicat diplomatul.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.