Fostei sotii a lui Sabin Ilie ii merge din ce in ce mai bine. Chiar daca este in proces cu fotbalistul Dunarii Giurgiu pentru bunurile dobandite de ei in timpul casniciei, pe plan sentimental ea o duce excelent. Recent, Nicoleta s-a mutat cu iubitul
Fostei sotii a lui Sabin Ilie ii merge din ce in ce mai bine. Chiar daca este in proces cu fotbalistul Dunarii Giurgiu pentru bunurile dobandite de ei in timpul casniciei, pe plan sentimental ea o duce excelent. Recent, Nicoleta s-a mutat cu iubitul ei intr-o vila din Pipera. Relatia a devenit foarte serioasa, chiar daca el este cu opt ani mai tanar, Leta avand 32 de ani. Leta si-a gasit iubirea in bratele junelui acum un an de zile, iar de atunci fosta sotie a fotbalistului este foarte fericita. De aceea, nu mai iese nicaieri fara tanarul ei iubit. In cluburi, la mese de afaceri sau la cumparaturi, cei doi pot fi vazuti mereu impreuna.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.