Evolutiile slabe ale Stelei sunt puse mai nou pe seama lipsei unui lider adevarat. Absenta indelungata a lui Mirel Radoi din vestiarul echipei a facut ca jucatorii sa se imparta in bisericute, conflictul dintre Dica si Rada, petrecut la finalul vict
Evolutiile slabe ale Stelei sunt puse mai nou pe seama lipsei unui lider adevarat. Absenta indelungata a lui Mirel Radoi din vestiarul echipei a facut ca jucatorii sa se imparta in bisericute, conflictul dintre Dica si Rada, petrecut la finalul victoriei chinuite cu Gloria Bistrita, fiind dovada clara ca nu exista unitate de grup.

Steaua a castigat chinuit, cu 1-0, meciul restant cu Gloria Bistrita. Toata lumea se astepta la o rabufnire de orgoliu a ros-albastrilor dupa egalul facut, in etapa precedenta, cu Gloria Buzau. De aceea, nu mica a fost dezamagirea fanilor care, timp de 78 de minute, au fost martorii unui spectacol jalnic dat de echipa antrenata de Marius Lacatus. Ca de obicei, cel mai slab jucator de pe teren a fost Romeo Surdu, care in prima repriza s-a trezit singur cu portarul, dar a facut o preluare prin care si-a departat mingea la trei metri. Steaua nu s-a regasit nici dupa iesirea lui Surdu, fiind nevoie de o rupere de ritm a lui Neaga pentru ca vicecampionii sa inscrie... printr-un autogol. Bistritenii puteau da lovitura in ultimele secunde, cand Razvan Dobre, venit in viteza, a trimis in bara. Ciudat, dar la acea faza, in careul s telist se afla numai Golanski, ceilalti fundasi fiind grupati undeva in partea stanga a terenului. Imediat dupa fluierul final, Dica i-a reprosat lui Ionut Rada ca nu se afla in centru pentru a-l ajuta pe polonez, intre cei doi izbucnind un conflict aplanat de Lacatus, Goian, Neaga si Golanski. Dupa cum se poate observa pe imagini, cei doi „cocosi” s-au contrat violent, schimbul de injuraturi si amenintari putandu-se transforma fara interventia colegilor intr-o bataie in toata regula. Mai mult, Nesu s-a aflat printre cei care au agitat si mai mult spiritele in acest conflict, gesticuland nervos in directia lui Rada.
Get the Flash Player to see this player.

var s1 = new SWFObject("http://www.gardianul.ro/flvplayer.swf","single","400","300","7"); s1.addParam("allowfullscreen","true"); s1.addVariable("file","http://www.gardianul.ro/video/steaua-gandul.flv"); s1.addVariable("image","http://www.gardianul.ro/video/steaua-gandul.jpg"); s1.addVariable("width","400"); s1.addVariable("height","300"); s1.write("player1");

Fanii stelisti sar in apararea fostului rapidist
Suporterii din Ghencea nu au parut surprinsi de altercatia dintre cei doi jucatori importanti ai Stelei. Majoritatea dintre ei s-au situat de partea lui Ionut Rada in conflictul cu capitanul „ros-albastrilor”, Nicolae Dica. „Bravo lui Rada.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.