Hotelul "Ramada" organizeaza licitatia "Lumea buna face lumea mai buna" ce are loc in cadrul Galei Festivalului Brazilor de Craciun. Festivalul este initiat de Organizatia "Salvati Copiii Romaniei!" si aduna reprezentanti ai companiilor, presei, medi
Hotelul "Ramada" organizeaza licitatia "Lumea buna face lumea mai buna" ce are loc in cadrul Galei Festivalului Brazilor de Craciun. Festivalul este initiat de Organizatia "Salvati Copiii Romaniei!" si aduna reprezentanti ai companiilor, presei, mediului politic si cultural care doresc sa ajute la strangerea de fonduri pentru activitatile desfasurate in sprijinul copiilor. Brazii expusi de invitati vor fi licitati, banii astfel obtinuti fiind folositi de organizatie pentru continuarea programului de reintegrare scolara si protectia sociala a copiilor care au fost obligati sa munceasca. Conform presedintelui organizatiei, la licitatiile de la editiile precedente ale festivalului au fost stranse sume de peste 700.000 de euro care au fost investite in proiecte derulate de organizatie. In 2007 "Salvati Copiii!" a extins la 800 numarul copiilor care beneficiaza de educatie si protectie si a deschis doua noi centre educationale.
Festivalul Brazilor de Craciun a fost lansat in anul 1989 in Marea Britanie. In Romania, prima editie a acestui festival a avut loc in anul 2001. z

9.00 plenul camerelor reunite
Palatul Parlamentului
Are loc sedinta comuna a celor doua Camere ale Parlamentului, in care parlamentarii vor vota validarea lui Mihai Razvan Ungureanu in functia de director al SIE.

10.00 simpozion pe tema educatiei
Palatul Parlamentului
Parlamentul Romaniei organizeaza deschiderea simpozionului cu tema "Romania educatiei, Romania cercetarii. Calitate in educatie, excelenta in cercetare - O perspectiva a Parlamentului".

11.30 sindicatele discuta despre conflictul de munca
Sediul Consiliului Economic si Social
Confederatiile sindicale organizeaza o conferinta de presa pe tema conflictului de munca.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.