Procesele intentate de liderul trupei Phoenix Uniunii Compozitorilor, Electrecord, Centrului National al Cinematografiei si Romaniafilm bat pasul pe loc, pentru ca expertii contabili nu se inghesuie sa realizeze expertiza dispusa de judecatori. Chia
Procesele intentate de liderul trupei Phoenix Uniunii Compozitorilor, Electrecord, Centrului National al Cinematografiei si Romaniafilm bat pasul pe loc, pentru ca expertii contabili nu se inghesuie sa realizeze expertiza dispusa de judecatori. Chiar ieri, sustine avocatul lui Nicu Covaci, Matei Sovarel, un expert a renuntat. Explicatia este simpla: nu mai exista documente care sa probeze incasarile pentru albumul "Cantafabule", pentru ca reprezentantii Electrecord sustin ca au fost distruse dupa o inundatie. Nicu Covaci cere la Tribunalul Bucuresti despagubiri de 180.000 de euro, in doua procese, pentru drepturile sale de autor din vanzarea albumului, in perioada in care a fugit din Romania, 1975-1989. El vrea sa fie despagubit si de regizorul Sergiu Nicolaescu, pentru melodiile din coloana sonora a filmului "Nemuritorii".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.