Deranjat. Presedintele LPF a explodat cand a vazut un banner jignitor la adresa lui, afisat de fanii stelisti Razboiul dintre suporteri si Dumitru Dragomir continua la fiecare meci. Luni seara, pe Ghencea a avut loc un nou episod. Fanii stelisti de
Deranjat. Presedintele LPF a explodat cand a vazut un banner jignitor la adresa lui, afisat de fanii stelisti Razboiul dintre suporteri si Dumitru Dragomir continua la fiecare meci. Luni seara, pe Ghencea a avut loc un nou episod. Fanii stelisti de la Peluza Sud au afisat un banner pe care scria: "Mitica, asteptam ziua in care iti vom aprinde o lumanare", la care s-au adaugat injurii la adresa presedintelui LPF. Dumitru Dragomir l-a sunat imediat de la loja pe observatorul partidei, Mircea Cezar Ionescu, si i-a cerut sa nu dea drumul la meci, pana cand nu dispare mesajul de la peluza. Membrii fortelor de securitate de la firma BGS le-au cerut fanilor sa dea jos bannerul, dar acestia i-au ignorat: "Scoateti ala de acolo, ca altfel nu incepe meciul!" Asa a spus observatorul. "Daca tineti cu echipa asta, e mai bine sa va conformati", le-au transmis oficialii prin cei de la BGS. Pana la urma, Dragomir s-a calmat si a renuntat la ideea de a opri jocul, considerand ca ar fi o pedeapsa prea aspra pentru club, care nu are nicio vina. "In calitatea mea de presedinte al LPF am supervizat aceasta partida si le-am cerut, conform regulamentului, observatorului si fortelor de ordine sa scoata bannerele injurioase", ne-a declarat Dumitru Dragomir.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.