Pretul biletelor si abonamentelor de calatorie pe mijloacele de transport in comun din Bucuresti ar putea creste cu pana la 25 la suta, daca va fi aprobata solicitarea RATB inaintata Consiliului General al Municipiului Bucuresti, inca din luna august
Pretul biletelor si abonamentelor de calatorie pe mijloacele de transport in comun din Bucuresti ar putea creste cu pana la 25 la suta, daca va fi aprobata solicitarea RATB inaintata Consiliului General al Municipiului Bucuresti, inca din luna august, informeaza Money Channel. Regia autonoma de transport Bucuresti isi motiveaza cererea de majorare a tarifelor la bilete si abonamente de calatorie prin cresterea preturilor la carburanti, energie, gaze si piese de schimb. In prezent, proiectul se afla la comisiile de specialitate ale Consiliului General al Municipiului Bucuresti, iar daca va primi avizul municipalitatii in aceasta luna, majorarea ar putea fi aplicata de la inceputul anului viitor. Conducerea RATB ar fi dorit ca noile tarife sa fie aplicate din noiembrie, dar municipalitatea nu a avizat deocamdata acest proiect. Potrivit documentului aflat in comisiile de specialitate, pretul unei calatorii ar putea creste cu 18,18 la suta, adica 2 bani, de la 1,1 lei in prezent la 1,3 lei. La abonamente, pentru o linie integral urban, pretul va creste cu 20 la suta, de la 25 lei pe luna la 30 lei pe luna, pentru doua linii integral urban cresterea fiind de 16,6 la suta, de la 30 lei/luna in prezent la 35 lei/luna. Un abonament general integral urban ar putea avea un pret de 50 lei/luna in crestere cu 25 la suta. De asemenea, RATB intentioneaza sa introduca un nou abonament nenominal fara solicitarea informatiilor cu privire la nume, prenume sau CNP, dar acestea vor avea preturi mai mari.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.