Presedintele PNL Braila, Constantin Cibu, a declarat ca alianta PNL-PSD ar fi oportuna. In opinia sa, Guvernul ar avea in felul acesta o sustinere legala, majoritara, in Parlament. Cibu nu s-a aratat deranjat de criticile PSD la adresa actualului Guv
Presedintele PNL Braila, Constantin Cibu, a declarat ca alianta PNL-PSD ar fi oportuna. In opinia sa, Guvernul ar avea in felul acesta o sustinere legala, majoritara, in Parlament. Cibu nu s-a aratat deranjat de criticile PSD la adresa actualului Guvern, considerand ca aceasta este o practica obisnuita a oricarui partid aflat in opozitie. Pe plan local, primarul Constantin Cibu a apreciat ca poate face echipa buna cu Gheorghe Bunea Stancu, seful PSD si presedinte al Consiliului Judetean. "Vom face echipa buna cu PSD, chiar cu Stancu, de ce nu?", a declarat Cibu. Primarul a incercat sa-si argumenteze spusele prin faptul ca hotararile pe care le initiaza sunt trecute prin Consiliul Local Municipal cu sprijinul grupului PSD. Totusi, Cibu a trebuit sa recunoasca faptul ca unele proiecte de anvergura, sustinute de PNL pe plan local, au primit vot negativ din partea consilierilor municipali PSD. Un astfel de exemplu este reabilitarea Strazii Regale, din cadrul proiectului mai amplu vizand centrul istoric al orasului. "A vrut Stancu sa se dea rotund, ca a numit el Unitatea de Implementare a proiectului", a declarat Cibu. El si-a mentinut insa ultimatumul dat sefului UIP, Ionel Candea, respectiv data de 15 decembrie, pana la care acesta sa dea aviz favorabil proiectului, amenintand ca in caz contrar il va schimba din functie. seful liberalilor a mentionat ca un alt proiect la care PSD s-a opus este cel referitor la reabilitarea patinoarului.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.