Senatul a adoptat tacit, luni, o propunere legislativa a PRM care prevede abrogarea privatizarii SNP Petrom SA, rezilierea contractului de privatizare, precum si mandatarea Ministerului Finantelor sa negocieze cu OMV plata despagubirii prevazuta in
Senatul a adoptat tacit, luni, o propunere legislativa a PRM care prevede abrogarea privatizarii SNP Petrom SA, rezilierea contractului de privatizare, precum si mandatarea Ministerului Finantelor sa negocieze cu OMV plata despagubirii prevazuta in acest contract.
Initiatorii acestui act normativ sunt senatorul PRM Corneliu Vadim Tudor si deputatii PRM Gelil Esergep, Lia Olguta Vasilescu si Marius Iriza. Proiectul de lege are 4 articole, informeaza Mediafax. Primul prevede ca se abroga Legea nr. 555 din 02 decembrie 2004 privind unele masuri pentru privatizarea SNP Petrom SA. Al doilea arata ca se reziliaza contractul de privatizare referitor la achizitionarea de actiuni ale SNP Petrom SA nr.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.