Ca sa-i zapaceasca de tot, pe ei si pe colegii lor mai mici, seful Educatiei a cerut, ieri, incropirea rapida a unui "program special", de catre Consiliul de Administratie al fiecarei unitati de invatamant. Cu titlul de "recomandare", Adomnitei a tra
Ca sa-i zapaceasca de tot, pe ei si pe colegii lor mai mici, seful Educatiei a cerut, ieri, incropirea rapida a unui "program special", de catre Consiliul de Administratie al fiecarei unitati de invatamant. Cu titlul de "recomandare", Adomnitei a transmis si "posibile solutii de reorganizare sau comprimare a programului": transferarea elevilor in programul de dupa-amiaza si reducerea timpului alocat orelor de curs si pauzelor.
In ciuda faptului ca teza la limba materna a avut deja loc vinerea trecuta, nota interna a fost transmisa cu o zi inainte de teza la matematica, ce va fi sustinuta astazi de peste 432.000 de elevi. Adomnitei paseaza directorilor de scoli obligatia de a-i anunta "in timp util" pe parintii scolarilor din clasele mici despre modificarile in orar, "pentru securitatea elevilor si evitarea oricaror situatii nedorite". Mai mult, ministrul avertizeaza ca "in toate cazurile (de modificare a orarului, n.r.) sa se aiba in vedere parcurgerea integrala a materiei la toate disciplinele".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.