Pe National TV, de la ora 20.00, incepe partida de fotbal dintre CFR Cluj si UTA Arad. Filmul documentar „Cimpanzei dezlantuiti“ incepe pe National Geographic, de la ora 20.00. Datorita asemanarii genetice cu oamenii, cimpanzeii au fost
Pe National TV, de la ora 20.00, incepe partida de fotbal dintre CFR Cluj si UTA Arad. Filmul documentar „Cimpanzei dezlantuiti“ incepe pe National Geographic, de la ora 20.00. Datorita asemanarii genetice cu oamenii, cimpanzeii au fost supusi, ani de-a randul, unor diverse experimente biomedicale. Aflati povestile catorva cimpanzei care au fost scosi din mediul lor natural si obligati sa realizeze lucruri neobisnuite pentru ei, fiind subiecti pentru cercetari medicale, recruti ai NASA pentru explorarea spatiului, animatori de circ si de televiziune sau animale de casa. Tot de la ora 20.00, pe HBO, puteti urmari drama „Totul e iluminat“, cu Elijah Wood si Eugene Hatz (liderul trupei Gogol Bordello, n.r.). Pe Pro Cinema, de la ora 22.00, puteti urmari prima parte a filmului de actiune „Mad Max“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.