Unul dintre marii producatori de vinuri din Vrancea, situat in topul primilor patru jucatori de pe piata romaneasca a vinului, a lansat de curand doua noi sortimente de vinuri, folosind unul dintre cele mai moderne sisteme de ambalare: bag-in-box. Da
Unul dintre marii producatori de vinuri din Vrancea, situat in topul primilor patru jucatori de pe piata romaneasca a vinului, a lansat de curand doua noi sortimente de vinuri, folosind unul dintre cele mai moderne sisteme de ambalare: bag-in-box. Datorita acestui sistem, vinul isi pastreaza toate calitatile si ramane perfect protejat de efectele nocive ale contactului cu aerul. Perceptia conform careia orice vinul ambalat in recipiente mai mari de un litru este unul ieftin este complet gresita in ceea ce priveste sistemul bag-in-box. Cele doua noi sortimente de vin raspund unor nevoi de consum identificate de-a lungul timpului: pastrarea calitatilor organoleptice ale vinului pentru mai mult timp, usurinta de a fi transportat si depozitat, mentinerea calitatilor, chiar daca a fost desfacut. Noile produse se adreseaza cu precadere restaurantelor unde se consuma vinul casei, dar vor fi disponibile si in retelele de supermarket-uri si hipermarket-uri in trei tipuri de cutii, de 3, 5 si respectiv 10 litri. Compania produce vinuri din soiurile Feteasca Neagra, Babeasca Neagra, Sauvignon Blanc, Galbena de Odobesti, Feteasca Regala, Muscat Ottonel, Cabernet Sauvignon, Riesling Italian, din podgoriile Cotesti, Odobesti, Nicoresti si Dealurile Vrancei. Vinurile sunt invechite in butoaie de stejar in conformitate cu normele UE si sunt ambalate in sticle sau bag-in-box.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.