Sub spectrul activarii clauzei de salvgardare in agricultura, conducerea Oficiului Judetean de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (OJPDRP) Iasi a decis sa ia masuri radicale. In toata Romania, mai ales in mediul rural, sunt mari probleme in a
Sub spectrul activarii clauzei de salvgardare in agricultura, conducerea Oficiului Judetean de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (OJPDRP) Iasi a decis sa ia masuri radicale. In toata Romania, mai ales in mediul rural, sunt mari probleme in atragerea de fonduri europene pentru realizarea unor proiecte, asa incat cei de la OJPDRP Iasi au organizat un curs special cu preotii parohiilor. Scopul este prezentarea unor metode de accesare a fondurilor structurale europene. „S-au stabilit deja contacte cu toate protopopiatele din judet si preotii parohi invata cum sa puna la punct procedura constituirii unui proiect. Apoi, la randul lor vor explica si indruma enoriasii pentru ca acestia din urma sa fie capabili sa acceseze fonduri europene.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.