Prefectul judetului Vaslui, Ciprian Iftimoaiei, a declarat recent pentru Rompres ca firma italiana Tozzi Holding este interesata sa produca energie eoliana in acest judet. Potrivit prefectului, aceasta arie este considerata ca o zona cu un bun potent
Prefectul judetului Vaslui, Ciprian Iftimoaiei, a declarat recent pentru Rompres ca firma italiana Tozzi Holding este interesata sa produca energie eoliana in acest judet. Potrivit prefectului, aceasta arie este considerata ca o zona cu un bun potential in domeniul producerii energiei eoliene.
Ciprian Iftimoaiei a mai spus ca, in calitate de prefect, va acorda firmei tot sprijinul de care aceasta are nevoie. "Daca legea permite, le voi pune la dispozitie, asa cum au solicitat, o informare privind retelele de inalta tensiune si harta cu curbele de nivel din judetul Vaslui. Dupa un an, firma va decide daca va demara investitia in judet", a mai declarat prefectul. Potrivit prefectului, in cazul in care se va decide realizarea investitiei, o parte din energie va merge la consiliile locale cu care firma va incheia parteneriate, iar o parte va fi valorificata de compania italiana.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.