Intelegere. Poetul le-a cerut mostenitorilor boierului Durlescu un ragaz pentru a-si putea transporta vinul Poetul Mircea Dinescu a primit, ieri, un ragaz de zece zile pentru a evacua conacul-crama din localitatea doljeana Galicea Mare, care a fost
Intelegere. Poetul le-a cerut mostenitorilor boierului Durlescu un ragaz pentru a-si putea transporta vinul Poetul Mircea Dinescu a primit, ieri, un ragaz de zece zile pentru a evacua conacul-crama din localitatea doljeana Galicea Mare, care a fost retrocedat mostenitorilor boierului Petre Durlescu. In baza hotararii judecatoresti, reprezentantii mostenitorilor l-au notificat, la inceputul lunii, pe Mircea Dinescu, cerandu-i sa elibereze proprietatea. Ieri, executorul judecatoresc Cornel Iovan s-a intalnit la conac cu Dinescu si a acceptat cererea sa de a-i acorda zece zile pentru a-si transporta cele cateva tone de vin din gama "Vinul mosierului Dinescu". "Le-am spus oamenilor ca o sa plec de buna voie, dar sa ma lase sa imi mut si eu productia de vin. Eu am crama mea frumoasa la Cetate si nu mai vreau sa insist la cladirea asta. Aici am discutat civilizat si le-am spus ca o sa plec", a declarat Mircea Dinescu. De partea cealalta, cei cinci proprietari s-au enervat din cauza ca mosia nu a fost eliberata pana acum. "De ani de zile ne rugam de Mircea Dinescu sa paraseasca aceasta crama care ne apartine, dar a refuzat. Cand i-a spus ca va fi evacuat silit ne-a amenintat ca ne da foc si ca darama peretii cramei", s-a plans Valeriu Mihai, mostenitor. Ei s-au declarat deranjati de faptul ca "domnul Dinescu a vorbit cu noi mereu pe versuri si in gluma", a declarat Felicia Tarineanu, mostenitor. Ea a precizat ca poetul le-a propus sa cumpere mosia cu 50.000 de euro, insa mostenitorii au refuzat, considerand ca suma este derizorie.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.