Datele furnizate de operatorii de turism arata ca romanii prefera ca destinatie de schi, in perioada sarbatorilor de iarna, Austria. Asta chiar daca, odata cu cresterea numarului de vizitatori (cu 35% fata de anul trecut), majoritatea hotelurilor aus
Datele furnizate de operatorii de turism arata ca romanii prefera ca destinatie de schi, in perioada sarbatorilor de iarna, Austria. Asta chiar daca, odata cu cresterea numarului de vizitatori (cu 35% fata de anul trecut), majoritatea hotelurilor austriece au anuntat deja majorarea preturilor cu cel putin 20 de euro pentru intervalul urmator. De asemenea, este interesant de retinut ca exista posibilitatea sa va "loviti" de preturi mai mari la stabilimentele de 3* si mai mici la cele de 4*. De exemplu, la un hotel de trei stele din statiunea St. Cristoph, tariful pentru perioada Craciunului este de 122 de euro pe noapte de persoana, iar la un hotel de patru stele din statiunea Galtur, pentru aceeasi perioada, pretul este de 48 de euro. De Revelion insa, cazarea se scumpeste la 170 de euro de persoana pe noapte la hotelul de trei stele si ajunge pana la 186 de euro la cel de patru stele. Printre serviciile speciale oferite, apar reduceri pentru copii, camera speciala pentru acestia, precum si supraveghetori. Biblioteca, piscina si sauna fac, de asemenea, parte din ofertele suplimentare. Cu alte cuvinte, desi preturile de cazare sunt mult mai mici in tari ca Polonia si Slovenia, romanii prefera, iata, sa-si petreaca vacanta de iarna in Austria sau tari ca Elvetia, Franta, Australia, Thailanda si chiar SUA.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.